Ariostea Accademia terrazzo család

https://www.ariostea-high-tech.com/collections/accademia

Ez a termék, ahogy azt az Ariosteától megszokhattuk, kicsit több, kicsit más, mint a többi gyártó terrazzo stílusú lapjai. 

A full body technológia révén a gyár teljes élethűséggel képes megmintázni az eredeti XVIII-XIX. századi BATTUTO VENEZIANO padlózatok stílusát, színvilágát és hangulatát.

Ugyanakkor a termék műszaki tulajdonságai a legmagasabb szintű ellenállóképességet biztosítják, olyan létesítmények padlózataként is alkalmas, ahol az eredeti terrazzo, vagy a többi gyártó által kínált, normál digitális mázazással készülő gres utánzatok a gyengébb kopásállóság miatt nem felelnek meg: bevásárlóközpontok, pályaudvarok, repülőterek, kórházak, irodaházak, és egyéb extrém forgalmú létesítmények járófelületeként is ideális megoldást jelent.

Ráadásul ez a lap is ellátható a gyár szabadalommal védett ACTIVE bevonatával, amely a felületén zajló folyamatos fotokatalízis révén, teljes baktérium és vírus védelmet biztosít, és erről a piacon egyedülálló módon, ISO szerinti bevizsgálási bizonyítvánnyal is rendelkezik: https://www.ariostea-high-tech.com/active

Bár természetesen magánházakban is gyönyörű, falon és padlón egyaránt, a gyár egyértelműen a nagyobb projekteket célozza ezzel a termékkel, éppen ezért talált ki egy teljesen újszerű értékesítési lehetőséget, a nagyberuházások designereinek, belsőépítészeinek bevonásával: 4 000 m²-t meghaladó projekteken biztosítja a burkolatok kiválasztásában döntési helyzetben lévő manager, illetve tervező részére, hogy egy, a gyár Castellarano-i termékfejlesztő laboratóriumába történő meghívás keretében, a rendelkezésre álló több száz lehetőségből ő választhatja ki a terrazzo árnyalatát meghatározó szemcsék színeit, és a szemcsék méret-összetételét! Ezáltal saját, egyedi és megismételhetetlen terméket, designt hozhat létre, ami a világon kizárólag az adott projekten lesz felhasználva, beépítve.

ez is érdekelheti