Az egészséges gres bevonat – Active 2.0

Ariostea-Active-2.0

https://www.ariostea-high-tech.com/active

Sajnos a járvány következtében a nagyon aktuálissá vált az Ariostea új fejlesztése, mind a privát lakóterekben, ahol mindenki kényes a felületeinek tisztaságára, fertőtlenítési, takaríthatósági tulajdonságaira, mind a közösségi épületeknél (irodák, éttermek, szállodák, stb.) ahol ez korábban is fontos volt, de most a járvány miatt újabb jelentőséget kapott. 

Ezért extrém jelentőségű az Ariostea friss szabadalma, az ACTIVE 2.0 felületkezelési eljárás, amely jelenleg a piacon egyedülálló módon, nemzetközi bevizsgálási jegyzőkönyvvel, illetve ISO minősítéssel rendelkezik arról, hogy a lakó- és munkakörnyezetben gyakori, agresszív és veszélyes baktérium- és vírus törzsekkel szemben hatékony, megfelelő védelmet, gyakorlatilag steril felületeket képes biztosítani, nemcsak  napfény hatására, hanem sötétben, illetve LED világítás mellett is! 

Emellett pedig a felületén folyamatosan zajló oxigénbontási folyamatnak, ózon felszabadulásnak köszönhetően, javítja a kezelt  felület környezetében a levegő minőséget, vízlepergető és kosztaszító tulajdonságú, ami a tisztítását rendkívül megkönnyíti. 

A padlókhoz és falakhoz használt ACTIVE bevonat  jelentősen csökkenthetik a fő légköri szennyező anyagok (CO-NOx-SOx-VOC) káros hatásait, ökoaktív anyag.

Az ACTIVE 2.0 egy fotokatalitikus termék, amely képes aktiválni a fotokatalitikus anyagok összes tulajdonságát:

  • Antibakteriális és vírusellenes hatás: Folyamatosan érintkezünk baktériumokkal és vírusokkal, amelyek közül néhány veszélyes az egészségre. Az Active 99,99% -ban hatékony minden baktériumon, a leggyakoribbaktól, például az Escherichia Coli-tól a legveszélyesebbekig, például a Staphilococcus Aureus Methicillinresistantig (MRSA).
  • Szennyezésgátló hatás: a fotokatalitikus folyamatnak köszönhetően a szennyező anyagok illékony molekulái ártalmatlan anyagokká alakulnak, csak természetes vagy mesterséges fény és páratartalom jelenlétében. A szennyezésgátló hatást tanúsított tudományos laboratóriumokban elvégzett specifikus tesztek bizonyították; formaldehidet és nitrogén-oxidokat választottunk a beltéri és a kültéri szennyezés referenciamolekuláiként.
  • Öntisztító hatás: A szennyeződés nem tapad meg a fotokatalitikus felület új hidrofil tulajdonságainak köszönhetően, és tisztításuk agresszív tisztítószerek (amelyek szintén szennyező források) nélkül is könnyebbek lesznek,  csak vízzel vagy semleges szappannal. A szabadban az eső képes megtisztítani a felületeket, megtartva az eredeti színeket és feleslegessé téve a következő karbantartást. AZ ACTIVE 2.0 bevonatok penészgátló és gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkeznek. • Szagellenes hatás: az illatos szerves molekulák lebomlanak és elpusztulnak az Active felületek fotokatalitikus tulajdonságainak köszönhetően, amelyek kiküszöbölik a rossz szagokat. Az erősen szagló molekulák, például a metilmercaptán (amelyet általában a metánhoz adnak, és a rothadt káposzta tipikus erős illatát mutatják) vagy az alfa-pinene (a tipikus fenyőillat) laboratóriumi vizsgálatai igazolták az Active teljes hatékonyságát az ilyen molekulák megölésében.
ez is érdekelheti